Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Balogh Mária indította 17 éve
Manapság a csapból is ez folyik, de vajon tényleg tudjuk e, h ez mit jelent? Mit teszünk érte és főleg hogyan? Mennyibe kerül ez nekünk?
Hozzászólások eddig: 6
Gazdag Viktoria üzente 16 éve
A reggeli friss gyumolcslé eleve az egészséged megorzése. Barmilyen szezongyumolcsot beledobalok, viz, méz, citrom (meghamozva) 1 percig 7-10 es fokozat, aztan bele a viz, par masodperc alatt osszekeverem, és kész. 1,5 litert szoktam csinalni, ehhez 1-2 citrom, 100-120 g méz. (Gyumolcstol fuggoen) Aztan elmosogatja sajat magat, és készulhet az ebéd :-)
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Sziasztok klubtagok!Tud valaki segíteni emberi fogyasztásra alkalmas makrobiotikus receptekben?Ez most nem sos, de vendégeknek kell ez is.
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Balogh Mária üzente 17 éve
nah jah... tényleg jó dolog egyszer legalább utánanézni, mi is az a nitrites pácsó, mit okoz és mire is használják, ha már a felvágottaink 95%ban esszük non stop... vagy a glutamá vki elmagyarázhatná pölö azt is, h mi az a guargumi (de egy ritka hülye neve van...), mert a dioxint azt tudom... meg láttam is az ukrán miniszteren.
Erdélyi Mariann üzente 17 éve
Előzmény: marcsibe, 2007-09-25 22:28Azt tudom, h a thermomix a hosszú élet A, B, C-je. De még mit tudhatok a hosszú élethez? Nem akarok tolószékes, rossznyavjás 50 éves lenni!! Én még hetven évesen is élvezni akarom az életem és nem azért, mert a tartósítók eltartanak engem is addig!!! Pedig lehet, hogy azért csinálják, hogy minél több legyen a szervdonor. :-) De a (nem) viccet félre téve, irtózatos mennyiségű méreggel etetnek bennünket. Egyszer vegyétek már a fáratságot, és nézzétek meg mit is esztek. Garantálom, hogy néhány dolgot utána el fogtok dobni, és nem azért mert valaki mondta!Ébresztő!!!!!
Balogh Mária üzente 17 éve
Azt tudom, h a thermomix a hosszú élet A, B, C-je. De még mit tudhatok a hosszú élethez? Nem akarok tolószékes, rossznyavjás 50 éves lenni!! Én még hetven évesen is élvezni akarom az életem és nem azért, mert a tartósítók eltartanak engem is addig!!!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás