Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
BAGETT
Hozzávalók:
250g víz
2tk só
2ek olaj
50dkg liszt
1tk cukor
1/2 élesztő
Elkészítés
sorrend szerint mérjük a keverőedénybe
10mp 6fokozat
1,1/2 perc dagasztás
A tésztát kiborítjuk 3 részre osztjuk és bagett sütőlemezre tesszük.
( ha nem rendelkezünk bagettsütő formával , gáztepsibe fektetjük , ez is jó )
50°C -ra előmelegített sütőbe rakjuk 10percig kelesztjük .
200°C -on kb 20 percig készre sütjük .
(A sütőbe érdemes egy edénybe vizet rakni )
Garantált a sikerélmény !
JÓ ÉTVÁGYAT
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!