Thermomix: lisztérzékenyeknek is, teljes kiörlésű (kép)

Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 216 fő
  • Képek - 26 db
  • Blogbejegyzések - 8 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 9 db

Üdvözlettel,

THERMOMIX KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 216 fő
  • Képek - 26 db
  • Blogbejegyzések - 8 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 9 db

Üdvözlettel,

THERMOMIX KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 216 fő
  • Képek - 26 db
  • Blogbejegyzések - 8 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 9 db

Üdvözlettel,

THERMOMIX KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 216 fő
  • Képek - 26 db
  • Blogbejegyzések - 8 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 9 db

Üdvözlettel,

THERMOMIX KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

lisztérzékenyeknek is, teljes kiörlésű

TÖNKÖLYBÚZÁS KENYÉR

Hozzávalók:/sorrendben

15 dkg tönkölybúza
1 kk cukor
1/2 élesztő
35 dkg liszt
2,5 dl langyos víz
2 kk só

Elkészítés:

A búzát belemérem a TM edénybe,
45 mp 10 fokozaton megőrlöm.
Hozzá adom a cukrot,az élesztőt,belemérem a lisztet,
belemérem a vízet,rá a só.
1,5 perc dagasztás.
Előmelegített sűtőben 10perc 50'
majd 25-30 perc 200'

Aki szeretne csak búzával teljes kiörlésű kenyeret,nyugodtan készítse úgy.

Látta 1192 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Baltás Lászlóné üzente 13 éve

Nagy baj, ha glutént tartalmazó terméket ajánlunk lisztérzékenynek.
Evvel egy kiváló lehetőség is elvész.

Válasz

Juhász Panni üzente 13 éve

Ez a kenyér hogy lehet jó lisztérzékenyeknek sima és tönkölybúza lisztből????????????

Üdv: Panni

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu