Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a THERMOMIX KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
THERMOMIX KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
ROZMARINGOS ZSEMLE
Hozzávalók:
60 dkg liszt
30 g élesztő
1 tk só
3-4 tk aprított rozmaring
3,5 dl langyos víz
a kenéshez tojás sárgája 1-1 ek olaj és tej
a kenés elhagyható, a végtermék ugyanaz
Elkészítés:
A hozzávalókat a TM edénybe tesszük,
keverjük 10 mp 6 fokozaton
Dagasztjuk 4 percig.
a 3 kenő anyagot összekerjük,
Zsemléket formálunk,megkenjük,majd
50'C kelés kb 10 perc
200'C sütjük 20-25 perc
JÓ ÉTVÁGYAT
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!